Til sushi-elskere!

 

Velkommen til sushistedet til de forkælede sushi elskere!

Sushi perlen Sushi Saiko på Christianshavn byder på noget af det lækreste autentiske sushi man kan få i byen. Elsker du sushi, og vil gerne forkæles ekstra meget mht. friskheden og smagsoplevelsen, er Sushi Saiko helt afgjort et besøg værd. Hos Sushi Saiko går vi ikke på kompromis med kvaliteten så du er sikret den bedste sushi-smagsoplevelse i byen.

Restauranten ligger først på Christianshavn lige efter Knippelsbroen i hyggelige fredede kælderlokaler med minimalistisk indretning og plads til ca. 50 personer.

Listen over japanske hovedretter, sideretter og forretter udover sushi, er lang, og byder for eksempel på klassisk Misosuppe, lækre Rispapir ruller/ Springrolls, Tempura, Salater, Udon nudel retter, Yakiniku oksekød, Gyoza kylling eller grillede Sticks i mange varianter. Har du specielle ønsker til din sushi, kan vi næsten altid imødekomme det. Vær endelig ikke tilbageholdende med forespørgsler. Det er dig og vores sushi der skal forenes. 

Til TAKE AWAY fås næsten alle de retter, som er på Restaurant-menukortet. Kun retter, som bør spises umiddelbart efter tilberedning, serveres ikke som take-out, da vi i så fald ikke kan garantere for den bedste smagsoplevelse. Det er f.eks. Japansk Tempura i sprød panering, som hurtig mister sin lækre sprødhed. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi restauranten kan vi tilbyde jer levering til en adresse i København og omegn. Spørg os gerne.

Vi anbefaler, at takeout retterne spises snarest muligt efter afhentning for at garantere den bedste kvalitet og smagsoplevelse. Har du alligevel brug for at opbevare sushien i længere tid, skal den opbevares i køleskab. Husk dog at tage den ud af køleskabet ca. 20 min før spisning. Sushi bør ikke opbevares til næste dag. 

Alle sushiretter serveres med ingefær, wasabi og glutenfri soya. Vi beder Dem venligst at informere os om eventuelle fødevareallergier.

S = indeholder skaldyr,    V = vegetar,    G = indeholder gluten,     (G) (V) (S) = kan laves glutenfri / uden skaldyr / som vegetar

Vi har også glutenfri soyasauce.

I vores nye menukort er der desuden gjort opmærksom på de retter, som indeholder laktose (L) og nødder (N). Hvis du prøver at undgå andre ingredienser som f.eks. kulhydrater er du velkommen til at spørge os, så kan vi anbefale retter uden disse.

For at undgå evt. ventetid er det en god idé at ringe i forvejen og bestille take-out og ligeledes er det en god idé at bestille bord i god tid.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!