Stedet for sushi-elskere!

Velkommen til sushistedet til de forkælede sushi elskere!

Sushi perlen Sushi Saiko på Christianshavn byder på noget af det lækreste autentiske sushi man kan få i byen. Elsker du sushi, og vil gerne forkæles ekstra meget mht. friskheden og smagsoplevelsen, er Sushi Saiko helt afgjort et besøg værd. Hos Sushi Saiko går vi ikke på kompromis med kvaliteten så du er sikret den bedste sushi-smagsoplevelse i byen.

Restauranten ligger i hjertet af Christianshavn på Sankt Annæ Gade i hyggelige fredede kælderlokaler med minimalistisk indretning og plads til ca. 12 personer.

Listen over japanske hovedretter, sideretter og forretter udover sushi, er lang, og byder for eksempel på klassisk Misosuppe, lækre Rispapir ruller/ Springrolls, Salater, Udon nudel retter, Yakiniku oksekød, Gyoza kylling eller grillede Sticks i mange varianter. Har du specielle ønsker til din sushi, kan vi næsten altid imødekomme det. Vær endelig ikke tilbageholdende med forespørgsler. Det er dig og vores sushi der skal forenes. 

Hvis det skulle være glutenfri, har vi mange glutenfri retter at vælge imellem og hvis det er andre allergener, der ikke kan tåles, har vi skrevet i vores menukort, hvilke retter der indeholder forskellige allergener. Men mere end halvdelen af vores menukort er glutenfri retter.

Som noget nyt og enestående kan vi blære os med at vi udelukkende har økologisk laks og sushiris. Ud over disse hovedingredienser er de fleste af vores grøntsager økologiske og vi stræber efter at tilføje flere og flere råvarer til listen over økologiske råvarer.

Samtidigt har vi skiftet plastikkludene i køkkenet ud med bomuldsklude, sorterer affaldet og vi er i gang med at finde alternativer til de mange plastikemballager, vi hver dag bruger. Udbuddet af holdbart og praktisk emballage lavet af naturmaterialer er begrænset, og ikke alle varianter brugbare eller indenfor rimelige priser. Men de findes, og vi arbejder hen imod mere miljøvenlige løsninger. Også dig som gæst kan bidrage til et bedre miljø idet du fortæller os, hvis du ikke har brug for diverse ting som soyaskåle, pinde osv.

Til TAKE AWAY anbefaler vi, at retterne bør spises umiddelbart efter tilberedning, for at vi kan garantere for den bedste smagsoplevelse.Har du alligevel brug for at opbevare sushien i længere tid, skal den opbevares i køleskab. Husk dog at tage den ud af køleskabet ca. 20 min før spisning. Sushi bør ikke opbevares til næste dag.  Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi restauranten, kan vi tilbyde jer levering til en adresse i København og omegn. Spørg os gerne.

Alle sushiretter serveres med ingefær, wasabi og glutenfri soya. Vi beder Dem venligst at informere os om eventuelle fødevareallergier.

S = indeholder skaldyr, V = vegetar, G = indeholder gluten, (G) (V) (S) = kan laves glutenfri / uden skaldyr / som vegetar
NYT: L = indeholder laktose, N = indeholder nødder, Ve = vegansk, Ø = økologisk, (Ø) = nogle af råvarerne er økologiske

Vi har kun glutenfri soyasauce.

Hvis du prøver at undgå andre ingredienser som f.eks. kulhydrater er du velkommen til at spørge os, så kan vi anbefale retter uden disse.

For at undgå evt. ventetid er det en god idé at ringe i forvejen og bestille take-out og ligeledes er det en god idé at bestille bord i god tid da der er begrænset plads. Vi sætter pris på god service. Alle vores kunder skal få en god oplevelse og være tilfredse med både maden og servicen hos Sushi Saiko. Hvis du er tilfreds, fortæl det gerne til andre, hvis ikke fortæl det til os, så vi kan blive endnu bedre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!